Støbning af fundament, sokkel eller gulv

Søger du en entreprenør til støbning af fundament? Hos Entreprenør TJ-T ApS udfører vi både grave- og støbearbejde for private, erhverv og offentlige institutioner. Vi har hjemme i Liseleje, men har især kunder fra bl.a. Gentofte, Hillerød og Birkerød samt det øvrige Nordsjælland. Vi laver dog fundamenter, sokler og gulve for kunder på hele Sjælland.

Dygtige medarbejdere og avanceret støbeudstyr

Vi har mange års erfaring med støbning af fundament, gulv og sokkel, og vi råder over noget af det mest avancerede udstyr til at løse alle typer støbeopgaver. Vores dygtige ingeniører, betonarbejdere og murere sikrer samtidig, at du altid får en professionel rådgivning, før arbejdet går i gang.

Vi udfører typisk støbning af fundament og sokkel, men vi udfører også understøbning, hvis der er sætningsskader i et ældre fundament til et hus. Vi støber desuden fundamenter til tilbygninger, udhuse og garager med videre.

Vi kan altså støbe gulve i både nye og gamle huse, og det kan være alt fra et enkelt badeværelse eller en garage til alle gulvene i et nybyggeri.

Få et uforpligtende tilbud på støbning af fundament

Kontakt os gerne for at høre mere om opbygning af fundament og om vores priser. Vi kommer gerne ud til en snak med dig, hvorefter vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for støbning af fundament eller gulv til dig.

Du kan ringe til os på telefon 70 70 77 58 for at aftale et møde, eller du kan skrive til os på e-mail info@tj-t.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Entreprenør TJ-T ApS

Entreprenør TJ-T ApS har specialiseret sig i entreprenørarbejde. Det betyder, at vores maskinpark kan klare alle typer opgaver.

Vi tilbyder bl.a både gravearbejde, kloakering og lægning af omfangsdræn. Vi klarer kort sagt alt det grove arbejde.

Kontaktoplysninger

​Entreprenør TJ-T ApS

Brødemosevej 91, 3360 Liseleje

Navigation på Google Maps

Send din opgave til e-mailen herunder eller udfyld formularen.

E-mail: info@tj-t.dk

Bestil entreprenørservice

Kontakt os i dag og lad os høre mere om din opgave.

Hverdage: 08.00 - 17.00