Kloakarbejde udføres af en autoriseret kloakmester

Har du bøvl med kloakken og skal have udført kloakarbejde? Hos Entreprenør TJ-T ApS udfører vi alle former for kloakopgaver, herunder nyanlægning, reparation og spuling samt tv-inspektion. Vi er en autoriseret kloakmester og arbejder for både husejere, virksomheder og boligforeninger.

Vores firma har base i Liseleje, men vi har kunder i bl.a. Hillerød og Birkerød samt i det øvrige Nordsjælland. Vi servicerer dog generelt kunder på hele Sjælland.

Nyanlæg, reparation og rensning af afløbsinstallationer

Vi klarer alle kloakopgaver lige fra rensning af afløb til reparation af brud og nyanlægning af kloak. Vi har tv-udstyr, så vi effektivt kan lokalisere skader på kloaknettet, og vi har spulevogn og rensemaskiner, så vi hurtigt kan ordne en stoppet kloak.

Vi klarer bl.a. følgende opgaver:

  • Kloakering
  • ​Tv-inspektion
  • ​Rensning af faldstammer
  • ​Reparation af stoppede afløb
  • ​Reparation af vandforsyningsrør
  • ​Højtryksspuling af brønde og kloakledninger
  • ​Rensning af afløb i bad, bryggers og køkken
  • ​​Andet kloakarbejde​

​Vi har stor ekspertise med at rense defekte systemer, herunder at finde fejl på gamle ledninger. Vi er desuden kendt for hurtig udrykning i forbindelse med oversvømmelse og vand i kælderen, hvilket kan være med til at minimere skadens omfang.

Vi startede firmaet i 2010, og i dag har vi 10 - 15 medarbejdere. De har typisk 20 - 30 års erfaring i gennemsnit, hvorfor du kan være helt sikker på at få et resultat af høj kvalitet.

Kontakt os for et tilbud på kloakarbejde

Du er velkommen til at ringe og høre nærmere om vores ydelser, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på dit kloakarbejde. Ved specialopgaver kommer vi ud for at kigge på opgaven, inden vi giver dig en pris. Du kan dog altid være sikker på, at vi har konkurrencedygtige priser, uanset hvad din opgave lyder på.

Du kan ringe til os på telefon 70 70 77 58, eller du kan skrive til os på e-mail info@tj-t.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Entreprenør TJ-T ApS

Entreprenør TJ-T ApS har specialiseret sig i entreprenørarbejde. Det betyder, at vores maskinpark kan klare alle typer opgaver.

Vi tilbyder bl.a både gravearbejde, kloakering og lægning af dræn. Vi klarer kort sagt alt det grove arbejde.

Kontaktoplysninger

​Entreprenør TJ-T ApS

Brødemosevej 91, 3360 Liseleje

Navigation på Google Maps

Send din opgave til e-mailen herunder eller udfyld formularen.

E-mail: info@tj-t.dk

Bestil entreprenørservice

Kontakt os i dag og lad os høre mere om din opgave.

Hverdage: 08.00 - 17.00