Gravearbejde til private og erhverv

Entreprenør TJ-T ApS udfører et professionelt og effektivt gravearbejde, når der skal graves ud til søer, kloakering, kabler, veje, parkeringspladser, byggeri eller andet. Vi har mange års erfaring inden for arbejdet og står gerne for totalentreprisen i forbindelse med en større opgave. Vi løser også gerne mindre opgaver som planering af haver eller andet, hvor der er behov for en gravemaskine. Vi udlejer maskiner med fører på timebasis eller til en aftalt pris over en længere periode. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller et bud på, hvordan jeres opgave løses mest effektivt.

Entreprenør TJ-T ApS varetager støbning af fundamenter til alle former for bygninger. Vi leverer en grundig rådgivning før arbejdet påbegyndes og garanterer, at kvalitet er et kendetegn ved det arbejde, vi udfører. Fundamentet skal bære vægten af husets bærende og stabiliserende vægge og tagkonstruktionen, så huset ikke sætter sig. Samtidig skal fundamentet forhindre fugt fra den underliggende jord i at trænge op i huset. Derfor er det afgørende, at arbejdet udføres professionelt.

Entreprenør TJ-T ApS er den kompetente entreprenørvirksomhed, der kan skabe et sikkert og solidt fundament til jeres hus. Har jeres hus fået sætningsrevner som følge af et ustabilt fundament eller er der fare for, at det sætter sig, tilbyder vi at grave ud og støbe et nyt fundament under det gamle. Det er et arbejde, der kræver den høje fagkundskab, som vi står for.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

Om Entreprenør TJ-T ApS

Entreprenør TJ-T ApS har specialiseret sig i entreprenørarbejde. Det betyder, at vores maskinpark kan klare alle typer opgaver.

Vi tilbyder bl.a både gravearbejde, kloakering og lægning af omfangsdræn. Vi klarer kort sagt alt det grove arbejde.

Kontaktoplysninger

​Entreprenør TJ-T ApS

Brødemosevej 91, 3360 Liseleje

Navigation på Google Maps

Send din opgave til e-mailen herunder eller udfyld formularen.

E-mail: info@tj-t.dk

Bestil entreprenørservice

Kontakt os i dag og lad os høre mere om din opgave.

Hverdage: 08.00 - 17.00