Professionelt drænarbejde

Entreprenør TJ-T ApS løser alle former for entreprenøropgaver. Vi kan tilbyde en effektiv maskinpark, der er udstyret med den nyeste og mest moderne teknik, så alle opgaver bliver løst hurtigt og professionelt. Vi lægger vægt på altid at kunne tilbyde en konkurrencedygtig pris. Uanset om det udelukkende gælder leje af maskiner eller om det også skal dække mandskab til at udføre arbejdet. Her på siden har vi præsenteret alle vores maskiner, så du kan se udvalget. Ønsker du flere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Det danske vejr kan være hårdt ved villa- og parcelhusejere. Regn, sne og slud kan føre til alvorlige skader på husets fundament og kælderetage. En måde at sikre sig mod skader er ved at anlægge et omfangsdræn omkring husets sokkel. Entreprenør TJ-T ApS har i mange år arbejdet med omfangsdræn. Vi kan derfor tilbyde dig en kompetent rådgivning om mulighederne og sikre, at omfangsdrænet lever op til de nyeste krav.

Kontakt os for en vejledende samtale og et uforpligtende tilbud.

Om Entreprenør TJ-T ApS

Entreprenør TJ-T ApS har specialiseret sig i entreprenørarbejde. Det betyder, at vores maskinpark kan klare alle typer opgaver.

Vi tilbyder bl.a både gravearbejde, kloakering og lægning af dræn. Vi klarer kort sagt alt det grove arbejde.

Kontaktoplysninger

​Entreprenør TJ-T ApS

Brødemosevej 91, 3360 Liseleje

Navigation på Google Maps

Send din opgave til e-mailen herunder eller udfyld formularen.

E-mail: info@tj-t.dk

Bestil entreprenørservice

Kontakt os i dag og lad os høre mere om din opgave.

Hverdage: 08.00 - 17.00