Omfangsdræn er en god løsning mod fugt i kælderen

Har du en fugtig kælder? Så er den bedste løsning at få lagt et omfangsdræn. Entreprenør TJ-T ApS løser alle former for entreprenøropgaver, herunder kan vi udføre en lang række kloakarbejde. Vi har adresse i Liseleje, og derfor har vi kunder over hele Nordsjælland, f.eks. fra Birkerød, Gentofte og Hillerød. Men faktisk løser vi opgaver på hele Sjælland.

Hvorfor bør du få lagt omfangsdræn?

Det danske vejr kan være hårdt for villa- og parcelhusejere. Regn, sne og slud kan føre til alvorlige skader på husets fundament og kælderetage. En måde, hvorpå man kan sikre sig mod skader, er ved at anlægge et omfangsdræn omkring husets sokkel.

Entreprenør TJ-T ApS har i mange år arbejdet med anlægning af omfangsdræn. Vi kan derfor tilbyde dig en kompetent rådgivning om dine muligheder og sikre, at omfangsdrænet lever op til de nyeste krav.

Mindsk risikoen for oversvømmelser – og mange andre fordele

Et omfangsdræn er ikke billigt at etablere, men pengene er givet godt ud, hvis du har fugt i kælderen eller bor et sted, hvor der er risiko for oversvømmelser. Mange kommuner i Nordsjælland er plaget af oversvømmelser, når der har været kraftigt nedbør, som der oftere og oftere forekommer sommer og efterår i Danmark.

En anden stor fordel ved at få anlagt omfangsdræn er, at en ellers fugtig kælder bliver brugbar, fordi den bliver sundere og mere sikker at anvende til beboelse. Dermed kan du udnytte hver eneste kvadratmeter i boligen uden at skulle bekymre dig om vandskader.

Kontakt os og indhent et godt tilbud

Har du spørgsmål til vores priser, eller vil du høre mere om vores ydelser? Du kan kontakte os på telefon 70 70 77 58, eller du kan henvende dig ved at skrive til os på vores e-mail info@tj-t.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Om Entreprenør TJ-T ApS

Entreprenør TJ-T ApS har specialiseret sig i entreprenørarbejde. Det betyder, at vores maskinpark kan klare alle typer opgaver.

Vi tilbyder bl.a både gravearbejde, kloakering og lægning af omfangsdræn. Vi klarer kort sagt alt det grove arbejde.

Kontaktoplysninger

​Entreprenør TJ-T ApS

Brødemosevej 91, 3360 Liseleje

Navigation på Google Maps

Send din opgave til e-mailen herunder eller udfyld formularen.

E-mail: info@tj-t.dk

Bestil entreprenørservice

Kontakt os i dag og lad os høre mere om din opgave.

Hverdage: 08.00 - 17.00