Mangeårig erfaring som entreprenør

Entreprenør TJ-T ApS har specialiseret sig i entreprenørarbejde. Det betyder, at vores maskinpark altid er udstyret med det mest moderne og effektive udstyr til at løse entreprenøropgaver. Vi har udstyret til bl.a. at klare udgravninger til nybyggeri, veje og anlæg, stalde og gylletanke, markdræn og rør og kabler. Og maskinparken omfatter naturligvis også lastbiler og containere til transport af byggeaffald, jord, grus og lignende.

Vi klarer kort sagt alt det grove arbejde. Entreprenør TJ-T ApS løser alle former for entreprenøropgaver. Vi kan tilbyde en effektiv maskinpark, der er udstyret med den nyeste og mest moderne teknik, så alle opgaver bliver løst hurtigt og professionelt. Vi lægger vægt på altid at kunne tilbyde en konkurrencedygtig pris. Uanset om det udelukkende gælder leje af maskiner eller om det også skal dække mandskab til at udføre arbejdet.


Her på siden har vi præsenteret alle vores maskiner, så du kan se udvalget. Ønsker du flere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Om Entreprenør TJ-T ApS

Entreprenør TJ-T ApS har specialiseret sig i entreprenørarbejde. Det betyder, at vores maskinpark kan klare alle typer opgaver.

Vi tilbyder bl.a både gravearbejde, kloakering og lægning af dræn. Vi klarer kort sagt alt det grove arbejde.

Kontaktoplysninger

​Entreprenør TJ-T ApS

Brødemosevej 91, 3360 Liseleje

Navigation på Google Maps

Send din opgave til e-mailen herunder eller udfyld formularen.

E-mail: info@tj-t.dk

Bestil entreprenørservice

Kontakt os i dag og lad os høre mere om din opgave.

Hverdage: 08.00 - 17.00