​Fliselægning i haven eller indkørslen

​Ønsker du professionel hjælp til en opgave med fliselægning i din have eller indkørsel? Hos Entreprenør TJ-T ApS har vi stor ekspertise med at lægge fliser hos både private, erhverv og offentlige institutioner. Vi har især mange kunder fra bl.a. Liseleje, Hillerød, Gentofte og Birkerød samt andre steder i Nordsjælland, men vi laver flisebelægninger for kunder på hele Sjælland.

Flisebelægning med forskellige fliser og nuancer

Vi udfører alle former for udendørs fliselægning, og vi lægger alle slags fliser. Der er typisk tale om en terrasse i haven eller en indkørsel foran huset. Vi laver også havestier, fortove og parkeringspladser med videre samt andet anlægsarbejde.

Det er fortsat populært med klassiske betonfliser, S-sten og en række andre havefliser. Det er dog en oplagt mulighed at kombinere flere typer fliser, eventuelt i forskellige nuancer, hvormed vi kan skabe et spændende spil af farver og mønstre. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Vores entreprenør hjælper gerne med råd og inspiration, når du skal vælge fliser. Herefter sørger vores erfarne brolæggere for, at din flisebelægning får en solid bund og en korrekt hældning. Det skal sikre, at nedbør ikke samler sig langs fundamentet, og at nedbør og frost ikke fører til skæve eller knækkede fliser.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på fliselægning

Du er altid velkommen til at få en snak med os om dine drømme, og vi kan samtidig drøfte vores priser pr. m2 for de ønskede fliser. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for fliselægning.

Du kan ringe til os på telefon 70 70 77 58 for at høre mere, eller du kan skrive til vores e-mail info@tj-t.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Entreprenør TJ-T ApS

Entreprenør TJ-T ApS har specialiseret sig i entreprenørarbejde. Det betyder, at vores maskinpark kan klare alle typer opgaver.

Vi tilbyder bl.a både gravearbejde, kloakering og lægning af omfangsdræn. Vi klarer kort sagt alt det grove arbejde.

Kontaktoplysninger

​Entreprenør TJ-T ApS

Brødemosevej 91, 3360 Liseleje

Navigation på Google Maps

Send din opgave til e-mailen herunder eller udfyld formularen.

E-mail: info@tj-t.dk

Bestil entreprenørservice

Kontakt os i dag og lad os høre mere om din opgave.

Hverdage: 08.00 - 17.00