Anlægsarbejde med brosten, klinker og betonsten

Skal du have udført anlægsarbejde i din indkørsel eller et andet sted? Hos Entreprenør TJ-T ApS har vi stor ekspertise med belægningsarbejde for private, erhverv og offentlige myndigheder. Vi har især mange kunder fra bl.a. Liseleje, Hillerød, Birkerød, Gentofte og det øvrige Nordsjælland, men vi kører ud på hele Sjælland. 

Stor erfaring med alle former for flise- og belægningsarbejde

Vores brolæggere har stor erfaring med at lægge brosten, kantsten, klinker og betonsten, og vi udfører både renoveringsopgaver og belægningsarbejde. Vi lægger alt fra brosten og kantsten til klinker og betonsten, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp med fliselægning.

Vi kan bl.a. udføre følgende typer anlæg- og belægningsarbejde:

  • Torv
  • ​Fortov
  • ​Gågade​
  • ​Terrasse
  • ​Indkørsel
  • ​Havegang​
  • ​Parkanlæg
  • ​Andet anlægsarbejde​​

​​Du kan vælge at blande forskellige typer af sten, hvis du ønsker en mere unik stenterrasse eller havegang. Dermed kan du få et spil af farver og mønstre. Du kan naturligvis også vælge nogle helt klassiske betonfliser, hvis du ønsker det. Alt i alt er mulighederne mange, når det gælder anlægsarbejde, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Vi giver gerne råd og kommer med inspiration til valg af materialer, farver og mønstre. Samtidig sikrer vores erfarne brolæggere, at der bliver lagt en solid bund og lavet en korrekt hældning. Dermed undgår du, at nedbør samler sig omkring husets fundament, og at kulde og frost fører til skæve og knækkede fliser. Læs mere om fliselægning.

​Kontakt os for et tilbud på anlægsarbejde

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få mere information om, hvad vi tilbyder, ligesom vi gerne tager en snak om dine ønsker og drømme. Efterfølgende kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på det ønskede anlægsarbejde.

Du kan ringe til os på telefon 70 70 77 58 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til vores e-mail info@tj-t.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Om Entreprenør TJ-T ApS

Entreprenør TJ-T ApS har specialiseret sig i entreprenørarbejde. Det betyder, at vores maskinpark kan klare alle typer opgaver.

Vi tilbyder bl.a både gravearbejde, kloakering og lægning af omfangsdræn. Vi klarer kort sagt alt det grove arbejde.

Kontaktoplysninger

​Entreprenør TJ-T ApS

Brødemosevej 91, 3360 Liseleje

Navigation på Google Maps

Send din opgave til e-mailen herunder eller udfyld formularen.

E-mail: info@tj-t.dk

Bestil entreprenørservice

Kontakt os i dag og lad os høre mere om din opgave.

Hverdage: 08.00 - 17.00